• GekwalificeerdeProfessionals

Met meer dan 30 jaar ervaring als ‘System Integrator’ beschikt Sanitel over alle installatiedisciplines in HVAC-S: heating, ventilation, airconditioning en sanitair.

Sanitel beheert het volledige pakket, van advies, ontwerp, beheer, uitvoering tot langdurig onderhoud. Het bedrijf mikt op grotere projecten in het residentiële, tertiaire en industriële marktsegment.

De HVAC en Sanitaire onderneming wordt nu deel van een cluster van installatiebedrijven onder de naam FRONTT. FRONNT biedt voor de B2B-markt geïntegreerde multi-techniekinstallaties, producten & diensten aan op het vlak van energie, mobiliteit en industriële processen.

CEO Geert Fostier wil met de verschillende bedrijven echt de krachten bundelen, waardoor de investeringen in digitalisering, automatisering en talentmanagement kunnen worden versneld.

“Voor Sanitel is de ontwikkeling van de GIMV-cluster een opportuniteit om te groeien en beter te antwoorden op de problematieken die op ons afkomen,” zegt CEO Hans Jacobs.

“Door de energietransitie en de toenemende technologische complexiteit gaan klanten op zoek naar partners aan wie ze deze zaken kunnen toevertrouwen, die hen een totaalpakket kunnen aanbieden rond elektrotechniek en HVAC-S, en die hen volledig ontzorgen.”

Bij Sanitel werken momenteel een vijftigtal medewerkers en het bedrijf werft aan om het nieuwe groeitraject te kunnen ondersteunen.

Het management van Sanitel blijft aan het roer als lid van de nieuwe groep.

“We willen ons bedrijf klaar maken voor een toekomst in verandering. Het creëren van synergieën binnen deze nieuwe groep zal voor ons – en voor toekomstige groepsleden – enorme opportuniteiten met zich meebrengen. Hierdoor kunnen we ook meer inzetten op de veerkracht en het welzijn van de drijvende kracht binnen onze organisatie, namelijk onze medewerkers,” zegt Hans Jacobs.

Dank voor de samenwerking aan:
Matteo De Grauwe Associate at Quinz
Bart Lintermans Partner at Quinz
Wout Hooyberghs Counsel at Quinz
Michaël Bocken Partner LDS Advisory
Dieter Dilliën Tax Partner at LDS Advisory
Bart Deprins Director Accountancy @ Moore Belgium
Chris Raman
Alexander Dewulf

www.fronnt.be

www.gimv.com/nl