• GekwalificeerdeProfessionals

Induzz3

FRONNTrunner Induzz3 is hét bedrijf voor industriële dienstverlening rond aandrijftechnieken en industriële elektriciteit. Drie pijlers zijn voor Induzz3 heilig: elektriciteit, mechanica en service. Hier zetten ze zich dan ook elke dag keihard voor in. Het bedrijf bevindt zich in Bilzen en is een bekende naam in de industriële sector.

Bij Induzz3 weet je dat je goed zit. Het bedrijf zet zichzelf in de markt als bieder van totaaloplossingen, zodat elke klant maximaal wordt ontzorgd. Dit betekent dat zowel de opbouw van de apparatuur als de service voor, tijdens en na het proces wordt verzorgd. Klanten staan bij het bedrijf op de eerste plaats. Bovendien worden de projecten van de klant volledig geautomatiseerd.

Voor elektrische projecten is Induzz3 gespecialiseerd in middenspanning, industriële elektrische installaties en engineering, bordenbouw, relighting, HVAC, condensatorbatterijen en hernieuwbare energie.
Op mechanisch vlak houdt Induzz3 zich bezig met de revisie van verschillende motoren en pompen, de verkoop en integratie van elektromotoren, frequentiesturingen en motorreductoren, CNC en het herwikkelen van rotating equipment. Bovendien beschikt Induzz3 over de grootste voorraad van elektromotoren en bijhorende frequentiesturingen in de Benelux. Jouw wensen worden bij Induzz3 dus altijd vervuld!

Ook voor andere services kun je bij Induzz3 terecht. Hier volgt een greep uit hun diensten: on-field balanceren, trillingsmetingen en -analyses, infraroodthermografie en preventief onderhoud.
Induzz3 en haar net geen 30 medewerkers maken deel uit van FRONNT sinds augustus 2023.

Induzz3