• GekwalificeerdeProfessionals

De ziel van FRONNT

Onze visie en missie

Wij zijn FRONNTrunners voor energietransitie van professionele klanten. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en businessmodellen. Hiermee bieden we geïntegreerde multitechniekinstallaties, producten & diensten aan op vlak van energie, mobiliteit en industriële processen.
Het integreren van multitechnieken is onze core business. Door het samenbrengen van verschillende technieken ontzorgt FRONNT jou bij alle trajecten met een integrale oplossing. Complexe situaties gaan wij niet uit de weg.

Als FRONNTrunner maken we de toekomst

FRONNT en haar leden zijn niet enkel kláár voor de toekomst. We máken de toekomst. De toekomst van multitechnieken. En die maken we op verschillende FRONNTen. Door de manier waarop we samenwerken. De manier waarop we elkaar versterken. De manier waarop we samen innoveren. De manier waarop we onszelf en de technieken telkens weer heruitvinden. Maar vooral door de resultaten van deze aanpak.

Bij FRONNT geloven we dat de toekomst niet enkel ligt in het aanbieden van multitechnieken, maar meer nog door deze technieken te laten samenwerken als één geheel.

Verbindend ondernemen
vanuit het hart

FRONNT en haar leden ondernemen vanuit het hart. Verbindend ondernemen trekken we door in alle aspecten van het ondernemerschap. Het overkoepelende uitgangspunt is een hart voor mens en planeet. Multitechnieken als drijvende motor voor de energietransitie. Daarnaast dragen deze technieken bij aan een gezond werkklimaat. Gezond, zowel binnen als buiten… Dat is het doel.

Een hart voor mensen geldt ook binnen de organisatie van FRONNT. Verbinding met en tussen onze leden is dé manier om ons allemaal naar een hoger niveau te tillen.

Maar ook coöperatieve entiteiten ondernemen vanuit hun hart. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste goed. We hebben oog voor hun veiligheid, persoonlijke groei en algemeen welzijn zodat ze in alle vertrouwen, met fierheid en passie kunnen groeien binnen de groep.
Tot slot doen we alles met een hart voor de klanten van bedrijven. Want tevreden eindklanten zijn voor FRONNT de belangrijkste prioriteit.

Ontzorgen dankzij oplossend denken

Ontzorgen doen we binnen FRONNT op twee niveaus. In eerste instantie ontzorgt FRONNT haar leden. Door te leren van en te delen met elkaar. Maar ook door het inschakelen van experten die een directe meerwaarde zijn voor de werking, organisatie en strategie van de entiteiten.

Daarnaast is ontzorgen een pijler die tot in alle gelederen doorloopt. We ontzorgen elkaar als leden van FRONNT, maar ook onze medewerkers en onze klanten. Hoe kunnen we het anderen gemakkelijker maken? We denken niet in problemen, maar in oplossingen. De enorme knowhow die binnen de groep aanwezig is, zorgt áltijd voor een goede oplossing.

Flexibel met en voor elkaar

Zowel binnen FRONNT, als binnen onze leden zijn we flexibel met en voor elkaar. Een grote groep geeft de mogelijkheid om intern flexibel te zijn. Capaciteit delen, leveringen afstemmen, korte lijnen en vele stappen verder gaan voor elkaar… Flexibel zijn met elkaar zorgt er ook voor dat we soepel kunnen zijn naar de eindklant.

Daarnaast gaat flexibiliteit voor FRONNT nog een stap verder. Aanpassen aan veranderende omstandigheden vraagt ook flexibiliteit. De energietransitie is slechts één van de omwentelingen die de maatschappij de volgende jaren voor de kiezen krijgt. En we zijn er klaar voor…

Running your energy transition

Ontdek hoe FRONNT uw bedrijf kan helpen met uw energietransitie.