• GekwalificeerdeProfessionals

De snelste klimatisatiepartner

ABN Klimatisatie

Eén woord voor ABN Klimatisatie? Snelheid. Geen enkel ander bedrijf speelt zo snel en gericht in op vragen van industriële klanten dan ABN.

Met maar liefst 1.245 tevreden klanten in 4 verschillende landen is het bedrijf een echt begrip in Bilzen en ver daarbuiten. Met vestigingen in Huizingen, dicht bij Brussel, en Sint-Niklaas is ABN Klimatisatie met meer dan 40 medewerkers actief in het volledige Vlaamse landsgedeelte.
ABN houdt zich bezig met zeer kwalitatieve industriële HVAC volgens het principe van Design-Build-Maintain. Door de gigantische technologische vooruitgang in de HVAC-technologie, wil ABN Klimatisatie steeds blijven innoveren. Zo zijn klanten zeker van een topservice met de allernieuwste technologieën.

Gebruiksgemak en een efficiënt klimaatbeheer zijn natuurlijk één zaak, maar duurzaamheid is net even belangrijk. Dit wordt bij ABN hoog in het vaandel gedragen. Als FRONNTrunner van het eerste uur stonden ze in juli 2022 mee aan de wieg van de groep.

Een unieke succesformule van kwaliteit en duurzaamheid!
ABN Klimatisatie beschikt over een zeer breed portfolio van diensten en producten. Zo kunt u als klant naast de plaatsing van installaties niet alleen rekenen op nauwkeurige onderhouds-, conditiemonitoring- en herstellingswerkzaamheden, maar ook op allesomvattende klimaatstudies.
Dus als het snel moet gaan zonder dat je wil inboeten aan kwaliteit, ben je bij ABN Klimatisatie aan het juiste adres.

Bedrijfsinfo

Nieuws van ABN Klimatisatie