• GekwalificeerdeProfessionals

Erens

FRONNTrunner Erens is al tien jaar een vaste partner voor verwarming en sanitair in en rond Bilzen. Er werken momenteel net iets meer dan 10 medewerkers die op elk moment de klant op de eerste plaats zetten.

Het bedrijf biedt haar diensten niet alleen aan bedrijven aan, maar ook voor particulieren is Erens de ideale partner. Zo denkt de specialisten steeds mee en gaan ze enkel voor oplossingen op maat. De EPB-eisen worden bij iedereen nageleefd, dus ook op dat vlak kan je op je beide oren slapen. Kwaliteit in uitvoering en in keuze van producten wordt gegarandeerd!

Op gebied van verwarming gebruikt het bedrijf verschillende moderne technieken om zo efficiënt mogelijk jouw ruimtes te verwarmen. Zo maakt het gebruik van gaswandketels, warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers, vloerverwarming, convectoren, radiatoren en zonnepanelen om te combineren met een warmtepomp.

Ook voor sanitair is het bedrijf de ideale partner! Omdat er volgens de EPB-eisen tegenwoordig ventilatie aanwezig moet zijn in iedere woonst, voorziet Erens ook jouw maatwerkventilatiesystemen. Airconditioningsystemen sluiten verder naadloos aan op het dienstenpakket. Als kers op de taart biedt Erens nog ontkalkers aan om water te verzachten.

Het energieverbruik van de klanten verlagen staat bij Erens op plaats één! Het bedrijf maakt sinds augustus 2023 deel uit van de FRONNT-groep.

Erens Verwarming & Sanitair