• GekwalificeerdeProfessionals

Electro Verbeke

FRONNTrunner Elektro Verbeke is uw betrouwbare partner voor elektrotechnische totaalprojecten voor woonzorgcentra, openbare besturen, kantoorgebouwen en industrie. De expertise van dit bedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar is bekend in Deinze en ver daarbuiten. Het bedrijf heeft een P1 – klasse 5-erkenning en is erkend als een beveiligingsonderneming. Een elektrisch project in Oost- of West-Vlaanderen? Daar is dus maar één adres voor.

Bij Electro Verbeke staat maatwerk op elk moment centraal. Klanten helpen met hun specifieke elektrotechnische vragen vereist geen snelle universele oplossing, maar vraagt niet alleen denk- en maatwerk, maar ook een hoop expertise. Daarom biedt het bedrijf totaalconcepten aan voor bedrijven. Alles is mogelijk, en de technici luisteren steeds naar uw vragen en eisen. Er wordt bovendien enkel gewerkt met kwaliteitsproducten.

Ook in andere vakgebieden die te maken hebben met elektriciteit en leidingen is Electro Verbeke gespecialiseerd, zoals middenspanning, relighting, databekabeling, intelligente laadoplossingen en beveiliging (zoals toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging). Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in gepersonaliseerde elektrische kasten voor eender welk project, of het nu voor een groot bedrijf is of een particulier.

Electro Verbeke maakt samen met de 16 medewerkers deel uit van de FRONNTgroep sinds het voorjaar van 2023.

Electro Verbeke