• GekwalificeerdeProfessionals

BOVEMA INTERNATIONAL

Bovema, dat is het antwoord op elke industriële vraag. Al meer dan 25 jaar lang is het bedrijf hét referentiepunt voor klimaatbeheersing in Olen en omstreken. Geen ander bedrijf in de regio doet zo veel voor haar klanten dan FRONNTrunner Bovema. Met een studiebureau on-site hebben ze alles in huis. Doordat Bovema verschillende klimaattechnieken combineert tot een volmaakt geheel, is het een fluitje van een cent om snel en efficiënt een klimaatbeheersingssysteem op maat te installeren.

De civiele bouwwerken die nodig zijn om deze systemen te kunnen installeren, worden ook uitgevoerd door het bedrijf zelf. Voor Bovema is alles mogelijk, of het nu een industriehal, magazijn, kantoor of showroom is. Vooral als het gaat over adiabatische koeling (koeling met water) heeft het bedrijf bakken ervaring. Met klanten als Nike, Farm Frites, Essers en Duvel weet je dat je bij Bovema goed zit.

Ook voor onderhoud en herstellingen is Bovema de ideale partner. Je kiest zelf op welke frequentie het onderhoud moet worden uitgevoerd. Zo ben je steeds verzekerd van een perfect functionerende installatie.

Bovendien houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met de verschillende klimaatbeheersingstechnologieën zoals airconditioning, ventilatie en verwarming, maar ook met zonnepanelen voor industriële gebouwen.

Een perfecte schakel binnen de FRONNTgroep om het energielandschap te verduurzamen. Samen met hun 22 medewerkers zijn ze aan boord sinds februari 2024.

Bovema International

Nieuws van Bovema International