• GekwalificeerdeProfessionals

Climawest NV

Voor alles rond klimaatbeheersing, sanitair, zonne-energie en laadpalen is er in West-Vlaanderen en ver daarbuiten maar één adres: Climawest.

Climawest blinkt uit bij de installatie van verschillende gebouwtechnieken. Ze zijn al actief sinds het jaar 2000 en werden een FRONNTrunner in december 2022. Hun vooruitstrevende en innovatieve werk heeft al veel klanten bijzonder tevreden gemaakt.
Het bloeiende bedrijf telt meer dan 40 gemotiveerde medewerkers, die er alles aan doen om het perfecte HVAC-systeem te plaatsen in de correcte omstandigheden. Ze hebben zelfs een eigen studiebureau gecreëerd! Met maar liefst 700 m2 aan bedrijfsruimte zijn ze ook letterlijk geen kleintje. Het is een strategische keuze om te werken met wereldwijd gerenommeerde merken.
Climawest denkt bovendien milieubewust. Via zonne-energie en laadpalen willen ze mee helpen bouwen aan een groene toekomst, steeds met het oog op de wensen en noden van de klant. Op die manier werken ze structureel mee aan de duurzame missie van FRONNT.
Hun kernwaarde is eenvoudig: een betrouwbare partner zijn voor gebouwtechnieken, voor zowel particulieren als bedrijven, en dat op een energiezuinige en innovatieve manier!

Bedrijfsinfo

Nieuws van Climawest nv