• GekwalificeerdeProfessionals

Lenaerts nv

Lenaerts, gelegen in het Limburgse Houthalen-Helchteren is in 1981 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de industriële installatietechniek. De kracht van de firma zit hem in haar vijftig medewerkers.

De kernwaarde van Lenaerts/LVR is FIERHEID. De fierheid van eigenaars Ilse en Johan op hun mensen. De fierheid van de mannen op het werk dat ze leveren. Maar ook de fierheid op Lenaerts als bedrijf. Een formule die zowel voor de medewerkers als voor de klanten werkt met een eindresultaat en afwerkingsniveau om ú tegen te zeggen.

Lenaerts biedt geïntegreerde totaaloplossingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie, klimaatbeheersing, sanitair en beveiligingssystemen. Naast ontwerp en plaatsing van de multitechnieken bieden ze ook het onderhoud en service aan. Met bijna veertig jaar ervaring op de teller komen ze elke dag opnieuw met innovatieve oplossing op maat voor bedrijfsgebouwen, productiefaciliteiten, logistieke hallen of kantoorpanden.

Lenaerts streeft er dagelijks naar om zichzelf naar een hoger niveau te tillen op het vlak van multitechnieken. Met dat doel voor ogen pionierde het bedrijf in juli 2022 al als lid van FRONNT.

Lenaerts nv

Nieuws van Lenaerts nv