• GekwalificeerdeProfessionals

Electro Zwijsen

FRONNTrunner Elektro Zwijsen is een begrip in Duffel en omstreken. Ze staan bekend voor hun kwaliteitsvolle en efficiënte elektroservice. Hun motto is dan ook niet voor niets “Together We Build a Brighter Future”. Veiligheid, vertrouwen en ervaring onder één dak. Op dit moment zijn ze ook actief in Zonhoven, wat een Vlaamse spreiding met zich meebrengt.

Wist je dat Elektro Zwijsen al bestaat sinds 1987? Dat wil dus zeggen dat ze al 35 jaar actief zijn! Ze hebben meer dan 120 specialisten in dienst, die samen al meer dan 500 projecten hebben opgeleverd! Enkele klanten zijn bijvoorbeeld Torfs, Standaard Boekhandel, Siemens en Upgrade Estate. Verder beschikken ze over het kwaliteitslabel Aannemer Klasse 8 en een SGS System Certification.

Elektro Zwijsen staat niet alleen bekend om haar kwaliteitsvolle algemene elektriciteitswerken, maar het is ook gespecialiseerd in datanetwerken, beveiligingssystemen waaronder guardtowers, middenspanningsinstallaties en uiteraard ook service en onderhoud van bestaande systemen. Alles onder één dak!

De reden waarom het bedrijf al zo lang bestaat, is hun klantvriendelijkheid. De klanten die Elektro Zwijsen in 1987 had, zijn nu nog steeds klant. Dit betekent dat hun service steeds consistent en kwalitatief blijft, waarbij de klant op plaats één staat. Flexibiliteit, kwaliteit én duurzaamheid zijn verdere pijlers waar het bedrijf op steunt, zeker nu het sinds augustus 2023 lid is van de FRONNTgroep.

Electro Zwijsen