• GekwalificeerdeProfessionals

Setec

FRONNTrunner Setec is dé partner voor optimalisatie en automatisatie. Het bedrijf in Brugge is een waar begrip geworden, en het heeft een zeer groot bestand van tevreden klanten. Hun motto is dan ook “Setec zet dingen in beweging”. Al 30 jaar lang houden ze zich bezig met de automatisatie van machines en workflows.

Ze optimaliseren de dagelijkse bedrijfsvoering van hun klanten, zorgen voor energiebesparingen met frequentiesturingen, retrofitten bestaande machines en denken met je mee om efficiënter storingen en stilstanden aan te pakken. Alles is mogelijk bij Setec!

Setec gebruikt voor hun elektronica en sturingen KEB. Dit is een zeer kwalitatief Duits merk, waardoor je als klant steeds op je twee oren kunt slapen. Als je toch een liever een ander merk hebt, is dit geen probleem, want alles kan op maat. De activiteiten van Setec zijn immers geen knip- en plakactiviteiten. Maatwerk en grondig meedenken met de wensen van de klant zijn essentieel om de perfecte service te bieden.

Wist je trouwens dat het bedrijf zich ook bezighoudt met liftsturingen? Zo kunnen ze bestaande personenliften retrofitten via een speciale zelf ontworpen kit. Het bedrijf heeft ook de expertise in huis om andere installaties te retrofitten. Ze maken eerst een studie en vervangen de kritische onderdelen. Als de volledige stuurkast moet vernieuwd worden, heeft het zusterbedrijf Van Vooren alle troeven in huis om hen steeds zo goed mogelijk bij te staan.

Door installaties te retrofitten, te optimaliseren en te automatiseren, wordt er drastisch bespaard op energieverbruik. Dit past perfect in het plaatje van de FRONNT-groep, waar Setec sinds mei 2023 deel van uitmaakt.

Setec