• GekwalificeerdeProfessionals

LVR Electronics

LVR Electronics is een kleinschalige bordenbouwfirma, opgericht in 1986. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk voor laagspanningsborden.

De elektrische installatie in een gebouw of industriële installatie is van vitaal belang. Als specialist in vermogensborden is LVR Electronics thuis in laagspanning in de meest uiteenlopende omstandigheden en volledig aangepast aan de toepassingen van de klant.

Alle bordenbouwprojecten worden van bij de studie tot en met de installatie op maat en in eigen huis gerealiseerd. Dat doen ze met de grootste zorg, conform de huidige normen en het AREI. Hierdoor zijn de veiligheid en de goede werking gegarandeerd en duiken er geen problemen op wanneer een controle-organisme na installatie alles komt nakijken.
De kracht van het bedrijf ligt bij de medewerkers: allemaal samen en elke dag opnieuw zetten ze alles op alles om een innovatieve totaaloplossing op maat te bieden aan hun klanten.

LVR Electronics is één van de FRONNTrunners van het eerste uur en maakt al sinds juli 2022 deel uit van de FRONNTfamilie.

LVR Electronics