• GekwalificeerdeProfessionals

Van Vooren

FRONNTrunner Van Vooren staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Vanuit Brugge zijn ze al sinds 1983 actief! Ze werken vooral voor professionele klanten, en houden zich bezig met brandbeveiliging, machine-aansluiting, toegangscontroles, elektriciteit, datasystemen en PLC’s.

Respect voor mens en omgeving staat centraal. Veiligheid en kwaliteitsvolle materialen zijn hierbij extreem belangrijk. Levenslang leren staat steevast op het programma bij de 35 experts van Van Vooren. In 2015 zijn trouwens de Vitale 4 voorgesteld, dat zijn: vakmanschap - collegialiteit - respect - VKM.

Van Vooren is erg gericht op transparantie en duidelijkheid. Elke fase van het project wordt grondig toegelicht, en je weet als klant precies wat je kunt verwachten. Omdat ze al verschillende jaren over het VCA**-, ISO 9001- en UL-certificaat beschiken, weet je zeker dat je echte experts in huis haalt.

Het projectenpalmares van Van Vooren is niet het minste, waaronder de nieuwe productiehal van ABB in Evergem, 2XL in Zeebrugge en Antwerp East Port in Grobbendonk.

Het bedrijf werd in mei 2023 lid van de FRONNTgroep.

Van Vooren