• GekwalificeerdeProfessionals

Sanitel

FRONNTrunner Sanitel is een gekend bedrijf in Waasmunster dat al meer dan 20 jaar actief is in HVAC+, sanitair en elektro. Sanitel gaat ver om haar klanten tevreden te maken in een wereld waarin de energietransitie volop aan de gang is. Het bedrijf zet daarom sterk in op hedendaagse en energievriendelijke technologieën, terwijl ze toch een hoge mate van comfort integreren bij klanten. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn, en alles daartussenin.

HVAC, sanitair en elektro zijn geen gebieden waar je gewoon iets kunt kopen in de winkel, om het daarna mee naar huis te nemen. Er is een uitvoerige planning voor nodig, en iedere klant is met zijn/haar huis of (bedrijfs)gebouw anders. Daarom maakt Sanitel elk project 100% op maat. Zo tovert het elke keer opnieuw weer een brede glimlach op het gezicht van de klant.

Bovendien gebruikt Sanitel enkel kwaliteitsmerken, zonder enige compromissen. Ze zien de warmtepomp als de ideale tool om tegelijk energiezuinig te zijn, maar toch comfortabel te wonen of te werken. Wist je trouwens dat je bij het bedrijf ook terecht kunt voor zonnepanelen, zonneboilers en laadpalen? Dit past perfect in de visie van de overkoepelende FRONNT-groep.

Sanitel werd met haar 35 medewerkers lid van FRONNT in december 2023.

Sanitel

Nieuws van Sanitel nv