• GekwalificeerdeProfessionals

Evercold

Op zoek naar een technische installatie die energiezuinig én goed geplaatst is? Uiteraard is hier in en rond Gent maar één adres voor: FRONNTrunner Evercold! Ben je op zoek naar een partner die gespecialiseerd in klimaattechnieken, of het nu koeltechniek, luchtbehandeling of ventilatie is? Ga voor een fris en aangenaam binnenklimaat voor Evercold.

Het bedrijf werd in 1977 (!) opgericht. Het bestaat dus al meer dan 45 jaar! In die periode was het enkel actief in industriële koeltechnieken. Later heeft Freddy Verstuyft het bedrijf uitgebouwd tot wat het vandaag is: een totaaloplossing voor klimaattechnieken.

Ook voor warm water en ijswater ben je bij Evercold op de juiste plaats. Het bedrijf heeft een grote expertise in Daikin Altherma hybride warmtepompen.

Evercold houdt zich niet enkel bezig met de plaatsing van installaties, maar doet ook herstellingen, onderhoud en upgrades. Zowel klanten in de professionele sector als particulieren krijgen wat ze wensen dankzij de professionals van Evercold. Als extra overtuiging van de kwaliteitsvolle diensten, beschikt het bedrijf over een VCA-certificaat. Bovendien is Evercold een erkend koeltechnisch bedrijf en is het een Daikin Superdealer.

Last but not least, is Evercold erg begaan met het milieu. Het maakt steeds gebruik van de modernste technieken om zo energiezuinig mogelijk te verwarmen en te koelen. Het bedrijf met zijn 6 medewerkers is dan ook sinds mei 2023 lid van de FRONNTgroep.

Evercold