• GekwalificeerdeProfessionals

TAC

Bij FRONNTrunner TAC! geldt er maar één motto: “We want you to be satisfied”. Dit is voor het bedrijf heilig, en hier doen ze dan ook alles voor. TAC! is gespecialiseerd in HVAC en sanitair. Het bedrijf zet zich enorm hard in om de perfecte oplossing op maat te vinden van de klant. Ze werken enkel met echte experts, die kennis hebben van wat er speelt in de sector in combinatie met de nieuwste technieken. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke alternatieven zoals warmtepompen.

Het Wilrijkse bedrijf met net geen 40 medewerkers staat ter beschikking voor zowel particulieren als bedrijven, en heeft een expertise opgebouwd in warmtepompen, hydraulische werven, stookplaatsen, chillers, VRV, VRF en ontwerpen.

Op het gebied van HVAC is the sky the limit bij TAC!, want ze houden zich bezig met zowel airconditioning als ventilatie en verwarming. Ook voor sanitaire oplossingen ben je bij hen op het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van een warmwaterinstallatie van TAC!. Ook waterkoeling zit in de mogelijkheden van TAC!.

Uiteraard laten ze je niet in de steek nadat het je installatie geplaatst heeft. Je kunt er terecht voor onderhoud en herstellingen, en zelfs voor dringende interventies staan ze paraat! Ze zijn bovendien een van de 30 Daikin Superdealers in België. TAC! is ook een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf en het heeft een VCA-certificaat. Als kers op de taart hebben ze nog een erkenning van aannemers klasse 5.

TAC! Werd in mei 2023 lid van de FRONNT-groep.

TAC!