• GekwalificeerdeProfessionals

BOVEMA INTERNATIONAL

Bovema, dat is het antwoord op elke industriële vraag. Al meer dan 25 jaar lang is het bedrijf hét referentiepunt voor klimaatbeheersing in Olen en omstreken. Geen ander bedrijf in de regio doet zo veel voor haar klanten dan FRONNTrunner Bovema. Met een studiebureau on-site hebben ze alles in huis. Doordat Bovema verschillende klimaattechnieken combineert tot een volmaakt geheel, is het een fluitje van een cent om snel en efficiënt een klimaatbeheersingssysteem op maat te installeren.

De civiele bouwwerken die nodig zijn om deze systemen te kunnen installeren, worden ook uitgevoerd door het bedrijf zelf. Voor Bovema is alles mogelijk, of het nu een industriehal, magazijn, kantoor of showroom is. Vooral als het gaat over adiabatische koeling (koeling met water) heeft het bedrijf bakken ervaring. Met klanten als Nike, Farm Frites, Essers en Duvel weet je dat je bij Bovema goed zit.

Ook voor onderhoud en herstellingen is Bovema de ideale partner. Je kiest zelf op welke frequentie het onderhoud moet worden uitgevoerd. Zo ben je steeds verzekerd van een perfect functionerende installatie.

Bovendien houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met de verschillende klimaatbeheersingstechnologieën zoals airconditioning, ventilatie en verwarming, maar ook met zonnepanelen voor industriële gebouwen.

Een perfecte schakel binnen de FRONNTgroep om het energielandschap te verduurzamen. Samen met hun 22 medewerkers zijn ze aan boord sinds februari 2024.

Reset

FRONNTrunner Van Vooren staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Vanuit Brugge zijn ze al sinds 1983 actief! Ze werken vooral voor professionele klanten, en houden zich bezig met brandbeveiliging, machine-aansluiting, toegangscontroles, elektriciteit, datasystemen en PLC’s.

Bij FRONNTrunner TAC! geldt er maar één motto: “We want you to be satisfied”. Dat geldt niet enkel voor de klanten. Ook voor de medewerkers.  Ze leren uit iedere uitdaging en maken hun werking en processen elke dag beter. De bonus? Wie zichzelf in vraag durft stellen, groeit. Als professional, als mens. TAC! is gespecialiseerd in HVAC en sanitair. 

FRONNTrunner Setec is dé partner voor optimalisatie en automatisatie. Het bedrijf in Brugge is een waar begrip geworden, en het heeft een zeer groot bestand van tevreden klanten én tevreden medewerkers. Hun motto is dan ook “Setec zet dingen in beweging”. Al 30 jaar lang houden ze zich bezig met de automatisatie van machines en workflows.

FRONNTrunner Sanitel is een gekend bedrijf in Waasmunster dat al meer dan 20 jaar actief is in HVAC+, sanitair en elektro. Sanitel gaat ver om haar klanten, maar ook haar medewerkers tevreden te maken in een wereld waarin de energietransitie volop aan de gang is.

FRONNTrunner LVR ELECTRONICS is een kleinschalige bordenbouwfirma in Houthalen-Helchteren, opgericht in 1986. Ze zijn  gespecialiseerd in maatwerk voor laagspanningsborden. In een aangename en propere omgeving, maken ze voornamelijk vermogensborden. Hierbij staat fierheid voorop. Fier op de organisatie. Fier op hun werk. Fier op het resultaat.

De kracht van FRONNTrunner Lenaerts uit Houthalen zit hem in haar ruim vijftig medewerkers. Zij zetten zich steeds weer voor de volle honderd procent in om voor productiefaciliteiten, logistieke hallen of kantoorpanden een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing.

FRONNTrunner Induzz3 is hét bedrijf voor industriële dienstverlening rond aandrijftechnieken en industriële elektriciteit in Bilzen en omstreken. Drie pijlers zijn voor Induzz3 heilig: elektriciteit, mechanica en service. Hier zetten de medewerkers zich dan ook elke dag keihard voor in.

De Gentse FRONNTrunner Evercold bestaat als sinds 1977(!). Ben je op zoek naar een job in klimaattechnieken, of het nu koeltechniek, luchtbehandeling of ventilatie is? Evercold houdt zich niet enkel bezig met de plaatsing van installaties, maar doet ook herstellingen, onderhoud en upgrades, zowel voor klanten in de professionele sector als particulieren .

FRONNTrunner Erens is al tien jaar een vaste partner voor verwarming en sanitair in en rond Bilzen. Er werken momenteel net iets meer dan 10 medewerkers die op elk moment de klant op de eerste plaats zetten. Het bedrijf biedt haar diensten niet alleen aan bedrijven aan, maar ook voor particulieren is Erens de ideale partner. 

FRONNTrunner Elektro Zwijsen is een begrip in Duffel en omstreken. Ze staan bekend voor hun kwaliteitsvolle en efficiënte elektroservice. Hun motto is dan ook niet voor niets “Together We Build a Brighter Future”. Veiligheid, vertrouwen en ervaring binnen de organisatie én onder de medewerkers. Op dit moment zijn ze ook actief in Zonhoven.

FRONNTrunner Elektro Verbeke is uw betrouwbare partner voor elektrotechnische totaalprojecten voor woonzorgcentra, openbare besturen, kantoorgebouwen en industrie. De expertise van dit bedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar is bekend in Deinze en ver daarbuiten. Klanten helpen met hun specifieke elektrotechnische vragen vereist geen snelle universele oplossing, maar vraagt niet alleen denk- en maatwerk, maar ook een hoop expertise van de medewerkers.

Voor alles rond klimaatbeheersing, sanitair, zonne-energie en laadpalen is er in West-Vlaanderen en ver daarbuiten maar één adres: FRONNTrunner Climawest. Ze bieden je de kans om mee te werken in een jong en enthousiast team waar klantentevredenheid en fun in de job centraal staan, samen met een uitstekende verdienste en waardering voor kwaliteitswerk. Opleiding en ervaring zijn een pluspunt, maar handige en werklustige jongeren met een positieve attitude leiden ze ook graag zelf op hun team.

Voor FRONNTrunner Bovema International is ieder project maatwerk. Ze denken voor hun onze klanten dan ook graag out-of-the box om de doelstellingen waar te maken in hun klimaatinstallaties. Al meer dan 25 jaar lang is het bedrijf hét referentiepunt voor klimaatbeheersing in Olen en omstreken. Bovendien houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met de verschillende klimaatbeheersingstechnologieën zoals airconditioning, ventilatie en verwarming, maar ook met zonnepanelen voor industriële gebouwen.

Door de jaren heen heeft de de Bilzense FRONNTrunner ABN zich ontwikkeld tot een bedrijf met een cultuur waarin het bieden van snelheid aan haar klanten de kernwaarde is. Onze voortdurende innovaties en de keuze voor een Design-Build-Maintenance concept stellen ons in staat de snelste partner te zijn voor oplossingen in het veld van binnenklimaatbeheersing.